İspanya-Gürcistan maçında Gavi sakatlandı

İspanya-Gürcistan maçında Gavi sakatlandı

İspanya’nın 19 yaşındaki futbolcusu Gavi sakatlandı, sağ diz ön çapraz bağını yırttı. Yıldız oyuncunun sezonu kapatması bekleniyor.

AS’ın haberine göre, genç yıldız EURO 2024’ü de kaçıracak.

İspanya-Gürcistan maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Gavi’nin sağ diz ön çapraz bağında kopma tespit edildi.

EURO 2024 Elemeleri A Grubu 8. hafta karşılaşmasında İspanya evinde konuk ettiği Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. İspanya aldığı bu galibiyetle beraber puanını 21’e çıkartıp EURO 2024’e lider olarak gitmeyi başardı.

İspanya’nın 19 yaşındaki futbolcusu Gavi de bu karşılaşmada sağ diz ön çapraz bağını yırttı ve sezonu kapattı.

Gavi’nin sakatlığı sonrası Barcelona şokta

İspanya-Gürcistan maçında sakatlanan Gavi’nin forma giydiği Barcelona’da da teknik ekipte büyük bir üzüntü yaşanıyor.

Gavi, İspanya Millî Takımı teknik direktörü Luis de la Fuente’nin Gürcistan maçı için sahaya sürdüğü 11’deydi. Ancak sakatlığı sonrasında oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Barcelonalı orta saha oyuncusunun dizinden bir sorun yaşadığı ve topallayarak sahayı terk ederken oldukça acı çektiği görüldü.

Barcelona sakatlığın ciddiyetini görmek için endişeli bir bekleyişle karşı karşıya. Kulüp bunun uzun vadeli bir sakatlık olmaması için elinden geleni yapacak.

Gavi, özellikle Pedri ve Frenkie de Jong’un sakatlandığı bu sezon Barcelona’da tekrar kilit oyuncu konumuna gelmişti.

Xavi, Pedri’yi yeniden toparladı ve De Jong’un uluslararası aradan sonra geri dönmesi bekleniyor. Ancak yine de Gavi’nin uzun bir süre sahalardan uzak kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Bir yorum yazın

Ankara Haber Online sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et